23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rundremme og kileremme i PU og TPE, svejste eller svejsbare, kan du få hos Jens S.

Rundremme og kileremme i PU og TPE - Hos Jens S. Transmissioner har vi remme til enhver branche/industri.

Jens S. er eksperter indenfor ekstruderede PU remme til transport og kraftoverføring

Jens S. tilbyder en komplet serie af rund- og kileremme i polyester og polyurethan til enhver industri. Rundremmene lagerføres både med glat og ru overflader, nogle forstærket med polyester, kevlar (aramid) eller glasfiberkord. Nogle er også lagerført med centerhul, der med brug af en nippel hurtigt og enkelt kan samles på mål. De lagerføres i adskillige profiltyper og udformninger som metervarer. Jens S. kan også levere remmene svejst på mål.

Remmenes elastiske egenskaber gør dem ideelle til f.eks. lette transport applikationer, drevne rullebaner og i pakkemaskiner, men bruges også i visse applikationer til kraftoverføring såsom varmevekslere. Remmene produceres i flere hårdheder og kan leveres med flere typer af kord, heriblandt den patenterede svejsbare glasfiberkord.

Vores remme anvendes til forskellige industrier som f.eks. fødevareindustrien og den grafisk industri. Kravene til fødevaresikkerheden er i konstant udvikling hvilket også driver udviklingen i tilhørende industrier. Til at understøtte kravene kan Jens S. tilbyde en speciel serie af blå rund- og kileremme, der overholder alle FDA/EU krav, er ekstra hydrolyse resistente og endvidere kan leveres i en metaldetekterbar version.

Jens S. tilbyder rundremsværktøj, så man selv kan svejse remme på egen lokation, hvilket sparer både tid og penge ifm driftstop og reparation af maskiner.

Har du brug for mere information om vores svejsbare remprodukter, så kontakt vores kundeservice på tlf.: 70 13 83 33 eller skriv til os på info@jens-s.dk, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Se vores komplette program af rundremme og kileremme i åben længde på vores hjemmeside: http://www.jens-s.dk - Her finder du bl.a.

PU rem: PUR75A, PUR80A, PUR85A, PUR90, TPE55D. Svejsesæt for samling af PU remme.  Friktionssvejser til samling af PU kile- og rundrem.

Jens S Transmissioner A/S
Hørskætten 7
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25132408
P nummer: 1003119217

Send til en kollega

0.047