Avanceret RTU gør 10/0.4 kV-stationer klar til smart grid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Easergy T300 RTU fra Schneider Electric har indbygget intelligens og kommunikation. Enheden giver forsyningsselskaber nye muligheder for at optimere deres net og sikre, at de lever op til både dagens og morgendagens krav til smart grid.

Danske el-kunder kan se frem til endnu kortere tid uden strøm, helt ned til ganske få sekunder, hvis uheldet er ude og der opstår fejl i el-nettet. I hvert fald hvis deres forsyningsselskabs net er opgraderet med Easergy T300 RTU - Schneider Electrics nye og avancerede Remote Terminal Unit.

Med Easergy T300 hæver Schneider Electric endnu en gang niveauet for funktionalitet, intelligens og kommunikation i en RTU.

"Tanken med Easergy T300 er at gøre det nemt og omkostningseffektivt for forsyningsselskaber at opgradere deres eksisterende net og få maksimal stabilitet i forsyningen. Easergy T300 er kompakt og nem at installere i nye 10/0,4-stationer, og den er også det oplagte valg til retrofit i eksisterende stationer, der skal opgraderes," siger Flemming Kiilerich, produktchef hos Schneider Electric Danmark.

Endnu smartere el-net
Easergy T300 giver forsyningsselskaber helt nye muligheder for overvågning, kommunikation og ikke mindst lynhurtig detektering og lokalisering af fejl i nettet. Blandt de mange intelligente funktioner er:

  • Avanceret fejl- og kortslutningsdetektion inklusive fejlretning, jordfejl og retningsbestemt jordfejl
  • Self Healing Grid med automatisk fejlisolering
  • Kommunikation via alle gængse kommunikationsprotokoller
  • Måling af en mange forskellige parametre, fx strøm, kvalitet, transformertemperatur m.m.'
  • Indbygget webserver
  • Sikker Wifi-forbindelse


Easergy T300 kan uden problemer monteres i åbne og lukkede løsninger, og den kan desuden leveres færdigmonteret i et skab med alle tilhørende moduler. Det montagevenlige, modulære design sparer ikke blot forsyningsselskaberne for tid og penge - det gør det også nemt senere at opgradere distributionsnettet og yderligere ved at tilføje flere af Easergy T300s intelligente funktioner.

Easergy T300 overholder alle relevante IEC-standarder og lever op til de seneste standarder for cybersikkerhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.106