23948sdkhjf

Pilen peger mod bæredygtighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af DNV GL Business Assurance Denmark A/S

Med nye trends følger også nye forretningsmuligheder. På et gå-hjem-møde med et stærkt panel af indlægsholdere var DNV GL med til at inspirere den danske fødevaresektor til at gøre det globale fokus på bæredygtighed til lokale succeser.

Trends kommer og går. Kunsten er at gennemskue, hvilke der er langtidsholdbare og derfor værd at investere i. Øverst på listen i disse år står bæredygtighed. Den stigende bekymring og opmærksomhed omkring klimaproblemer og miljøet er vedvarende og har fået FN til at lancere 17 udviklingsmål og hele 169 delmål. Dem har vi alle et ansvar for at indfri – ikke mindst fødevarebranchen. Gør vi ingenting for at passe på klimaet og beskytte og udnytte ressourcerne (fx vand, jord og dyr) langt bedre end tilfældet er i dag, kan det på sigt få fatale konsekvenser i form af en global fødevarekrise.

På et nyligt afholdt gå-hjem-møde for virksomheder, der på den ene eller anden måde arbejder med fødevarer, satte DNV GL sammen med Dansk Supermarked Group, Dansk Erhverv, Sustainia og Dansk Initiativ for Etisk Handel fokus på bæredygtigheden.

Læs bloggen fra vores arrangement her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DNV GL Business Assurance Denmark A/S

Tuborg Parkvej 8 2
2900 Hellerup
Danmark
DNV GL Business Assurance Denmark A/S

Send til en kollega

0.062