23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JH Transport og Rema 1000 går sammen om Danmarks første lydløse køletransport.

Scania’s hybrid lastbil med en Thermo King Cryo Tech gør det muligt at leverer kølevarer i ydertimerne og til natdistribution.

Der er mere fokus på grøn teknologi end nogensinde i transportbranchen. Flere og flere virksomheder går efter en grøn profil, og vælger miljøvenligt hvor det er muligt.

Rema 1000 som er ejet af Reitan Gruppen har lagt sig i førertrøjen når det gælder Co2 neutral distribution. Den samlede køleflåde består nu af 62 stk. Thermo King Cryo Tech CT-15 enheder og der er flere på vej.

Denne type køleanlæg har op til flere fordele for Rema 1000. Først og fremmest er kølekapaciteten usammenlignelig med konkurrende produkter og støjniveauet er exceptionelt lavt og lever derfor op til de Hollandske PIEK standarder. Oven i dette, mindskes Rema 1000’s samlede Co2 udslip væsentligt når man fjerne 62 diesel motorer fra køletrailerne.

En af Rema 1000’s store samarbejdspartnere når det gælder distribution er JH Transport i Brøndby. JH Transport leverer mange varer for Rema 1000, og har samme interesse i grøn teknologi, og er derfor klar med Danmarks første Scania Hybrid med et Cryo Tech anlæg fra Thermo King. Lastbilen som er specificeret af Rema 1000 har skabt det ideelle køretøj til natdistribution som vil leve op til de gældende grænseværdier for støj.

Den helt store vinder af sådan en kølebil er den almene dansker. Denne lastbil kan levere varer om natten uden at støje og uden at være til gene for de omkringliggende boliger. Så snart at lastbilen kører hen over kantstenen til fx Rema 1000, slår chaufføren over på el drift, og på denne måde vil der være lydløs levering hvor han på samme tid har fuld kølekapacitet.

-Thermo King satser meget på grøn teknologi og har bl.a. udviklet CryoTech køleanlæg. Køleanlægget uden dieselmotor. køleanlægget kører på flydende CO2, hvilket betyder stort set ingen CO2-udledning. Oven i købet er der tale om "genbrug" af CO2, idet den opsamles fra eksempelvis affaldsforbrænding. Produktet forhandles af KH OneStop som har hovedforhandlingen i Danmark af de amerikanske Thermo King transportkøleanlæg.

 

Jh Transport & logistics A/S
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37747009
P nummer: 1005139870

Send til en kollega

0.125