Kampen, der forandrer dit spil - Innovation ved hjælp af automation sikrer fremtidens produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Omron Electronics A/S

På den kommende Hannover Messe præsenterer Omron, der er førende inden for industriel automation, en visionær teknologi, der ændrer alt for producenter.

Omron Industrial Automation på Hannover Messe 2017, hal 9, stand F24

Fremtidens automation er baseret på intelligente og integrerede automationsløsninger. Omron demonstrerer sin evne til at tilføre kunstig intelligens til virksomhedens primære sensor- og kontrolteknologier. De giver producenter mulighed for at opgradere til Industry 4.0-fabrikker og forbedre deres output. Tredje generation af Forpheus fremvises på Hannover Messe 2017 og demonstrerer her Omrons avancerede innovationer.

Teknologi, der skaber fremtiden

Forpheus er en venlig og intelligent bordtennisrobot, der inkorporerer Omrons effektive teknologier og styrker samarbejdet mellem menneske og maskine. Sidste år spillede Forpheus sine første kampe på messen i Hannover. I år er Forpheus blevet meget mere intelligent. Omron har givet Forpheus evnen til at tolke, forudsige, lære, tænke, handle, skabe forbindelse og kommunikere med mennesker. En kombination af syv fremragende teknikker, der gør det muligt for Forpheus at undervise mennesker. Det er det næste niveau af interaktion mellem menneske og maskine, bygget på innovativ produktionsteknologi med Omrons løsninger til integreret automation og intelligente data.

Imødekommer moderne forretningsmodeller

Omrons integrerede, intelligente og interaktive teknologiske løsninger giver producenter mulighed for at udvikle og forbedre deres effektivitet, fleksibilitet, kvalitet og output. Førende producenter over hele verden anvender Omrons integrerede robotteknologier, selvstyrende, intelligente køretøjer (AIV'er), sensor-, kontrol- og sikkerhedskomponenter samt avancerede inspektionsløsninger. Lodret og vandret integration, intelligent håndtering af produktionsdata og samarbejde mellem menneske og maskine baner vejen for selvoptimering inden for produktionsområdet. Omron udvikler, fremstiller og tager ikke kun patent på sådanne teknologier, men leverer også arkitekturen, der sikrer en vellykket implementering. Arkitekturen i Omrons Sysmac-platform kæder alle disse elementer sammen og gør produktionspartnere i stand til at blive førende inden for deres branche.

Besøg Omron Industrial Automation på Hannover Messe, 24.-28. april for at spille mod Forpheus og opleve de integrerede, intelligente og interaktive automationsteknologier i hal 9, stand F24.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Omron Electronics A/S

Theilgaards Torv 3, 1. sal
4600 Køge
Danmark
Omron Electronics A/S

Send til en kollega

0.095