Vejen Kommune inviterer fødevarebranchen til Vækst- og ledelseskonference

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

Vejen Kommune arbejder aktivt med at udbygge sit netværk i fødevarebranchen og inviterer derfor alle, der arbejder med fødevarer, til AM Gruppens Vækst- og ledelseskonference onsdag den 26. april 2017 kl. 17.00-22.30 i Vejen Idrætscenter

Til Vejen Kommunes før-konference starter Fødevarestyrelsens direktør Esben Egede Rasmussen op med bl.a. at fortælle om Fødevarestyrelsens strategi som business partner, og der serveres tapas undervejs.

På selve hovedkonferencen optræder beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, der holder et spændende oplæg om vækst og politisk lederskab. Derudover fortæller Danske Banks nordiske direktør Lars Mørch samt Googles nordiske CEO Jesper E. Christoffersen om hver deres opskrift på god ledelse. Med baggrund i egne erfaringer og karrierer fortæller de om deres opskrift på succes og giver deres bud på, hvordan dansk erhvervsliv skal navigere i et presset globalt marked.
 
De tre syddanske erhvervsledere Svend Aage Linde, CEO for Eurofins, Svend Brodersen, slotsejer på Gram Slot og Flemming Enevoldsen, bestyrelsesformand for Esbjerg Havn fortæller om, hvordan de har skabt deres succeser, og om hvilke udfordringer og muligheder, der venter dem og deres virksomheder i fremtiden.  Karen-Marie Lillelund slutter konferencen af med at give alle deltagerne et godt grin.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 25. april 2017 kl. 12. Det er gratis at deltage. Læs mere om konferencen og tilmeld dig og dine kollegaer via linket her: http://www.am-uddannelsen.dk/VLVejen

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.097