23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sensorik i din virksomhed

Ønsker du at gennemføre professionelle smagstest i din virksomhed, kan DMRI hjælpe med at implementere de rigtige metodikker. Vi er med fra start til slut og siger først farvel, når det hele fungerer

Smagstest er et vigtigt redskab både ved produktudvikling og ved kvalitetskontrol. Såvel proceduren for smagstesten som valget af bedømmelsesparametre er afgørende for validiteten af testresultaterne.

En kontrolleret smagstest, hvor produkterne vurderes objektivt ud fra veldefinerede egenskaber, indgår som en vigtig del af et kvalificeret beslutningsværktøj i forbindelse med produktudvikling. Ved testen sammenlignes produkterne på konkrete parametre, uden at produkternes historie i øvrigt påvirker bedømmelserne.

Tilsvarende er smagstest et væsentligt element i virksomhedernes kvalitetskontrol. Til brug for den sensoriske kvalitetskontrol udarbejdes sensoriske produktspecifikationer, som produkterne bedømmes ud fra. Herved sikrer man, at de produkter, der produceres og markedsføres, lever op til egne standarder.


Og det er slet ikke så svært - DMRI kan hjælpe fra start til slut.


En eller flere interne medarbejdere, som skal være ansvarlige for bedømmelserne i dagligdagen, uddannes til panelledere.

Derefter rekrutteres interne dommere på virksomheden, som testes og efterfølgende trænes på relevante produkter.

Endeligt indkøres et antal relevante sensoriske metoder, og panellederen støttes i at udarbejde produktspecifikationer til brug for kvalitetskontrol.

DMRI slipper ikke, før det hele fungerer, og selv derefter står vi klar med råd og vejledning i dagligdagen.Er du interesseret, så kontakt os for et skræddersyet forløb til din virksomhed.

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078