23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fairtrade - dit tøjvalg gør en forskel

Kentaur ønsker at være med til at gøre en forskel og lancerer en Fairtrade-certificeret kollektion til hotel- og restaurationsbranchen.

Textilbranchen er blandt de mest forurenende industrier og det sætter sine spor på verdensressourcerne. Den stigende efterspørgsel på billige tekstiler giver grobund for de dårlige arbejdsforhold i tredjeverdenslandene. Ved køb af tekstiler lavet af Fairtrade-bomuld er vi alle med  til at forandre livet for bomuldsbønder rundt om i verden.

Fairtrade og miljøet
Fairtrade garanterer bønder og arbejdere en fair mindstepris og anstændige arbejdsvilkår. Miljømæssigt spiller Fairtrade også en meget central rolle og har fokus på, at selve produktionen ikke går ud over bøndernes helbred eller ødelægger naturen. For at beskytte jord og vandløb i bøndernes nærområder, må Fairtrade certificerede producenter ikke bruge farlige sprøjtegifte.


Kunderne er klar til fairtrade
Kentaur har altid arbejdet ud fra en bevidsthed om, at begrænse aftrykket på miljøet og tager ansvar for de mennesker, som på en eller anden måde er i berøring med deres produkter. Kunderne er ved at ændre adfærdsmønster, hvilket viser, at de nu er klar til at gøre en forskel. Kentaur har med den nye Faritrade kollektion underlagt sig Fairtrade’s standarder og kontrol af standarderne, hvilket betyder stor gennemsigtighed i hele arbejdsprocessen.

Lanceringen af Fairtrade kollektionen er kun første skridt på vejen og indeholder 2 kokkejakker, et par bukser, et tjenerforklæde og et smækforklæde.

Fremadrettet bliver Fairtrade bomuld en fast bestanddel i store dele af deres sortiment til hotel- og restaurationsbranchen.


Læs mere på www.kentaur.com

Se vores katalog

 

 

Kentaur A/S
Blytækkervej 20
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13246742
P nummer: 1000528286

Send til en kollega

0.047