Automatisk formatskifte sparer op til 470 mandetimer i døgnet "down under"

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAN-Palletiser A/S

Australske Dulux ville have en fuld automatisk produktionslinje, og valget faldt på DAN-Palletiser til palleteringsdelen.

Det gjorde det bl.a., fordi DAN-Palletiser, i samarbejde med Dulux, udviklede et automatisk formatskifte. Det betyder, at de ved hjælp af et enkelt tryk på en knap, kan skifte automatisk mellem 12 forskellige formater når de palleterer spande.  

Om det er syltede agurker, maling, salatost i tern, cremefraiche, kemikalier eller andet, der skal palleteres, er i princippet lige meget - pallelasteren med automatisk formatskift sørger for, at alle størrelser koniske spande bliver sat snorlige på pallen.

Unikt produkt gjorde det muligt
At DAN-Palletiser overhovedet kom i betragtning til at lande en ordre så langt væk, skyldes både deres gode omdømme, som er bygget op igennem mere end 40 år i branchen, men nok især, at de i 2013 udviklede en pallelaster, der driftsikkert sætter koniske spande på paller. Det er en øvelse, der ofte var en manuel proces, eller udført med en robot – til tider med låg der gik løs og produkter som syltede agurker eller maling på gulvet som resultat deraf.

Læs mere på vores hjemmeside

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAN-Palletiser A/S

Borgergade 17
4241 Vemmelev
Danmark
DAN-Palletiser A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099