23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er de høje temperaturer her - er du beskyttet?

Sommerens højere temperaturer på stranden eller poolen kan være sjovt, men det kan ofte medføre et dårligt arbejdsmiljø.

Ligesom mennesker er mere produktive i et køligere miljø, gælder det også de følsomme elektroniske styringer, der holder produktionslinjen kørende. I høj varme kan der opstå nedbrud og funktionsfejl i elektronikken.

Hurtig og billig løsning
Mange virksomheder oplever maskinnedbrud, overophedningsskader og tabt produktion på grund af overophedet elektronik. Når fabrikshallen er varm nytter det ikke, at åbne døren til panelerne for at køle kontrolpanelet. Det vil skabe en potentiel fare for, at medarbejderne får elektrisk stød og vil også være en invitation til at støv og vand kan trænge ind i kontrolpanelet og skabe et endnu større problem.

Med AVS’s kabinet køleløsning kan sådanne uheld undgås. Kabinetkøleren er en billig og pålidelig måde at køle og rense de fleste elektroniske kabinetter, paneler og skabe på.

Kabinetkøleren har en indbygget rustfri vortexkøler til at omdanne trykluft til kold luft. Det kompakte design gør, at kabinetkøleren kan installeres i løbet af kort tid. Kabinetkøleren fås i forskellige kølekapaciteter for store og små applikationer. Den kan installeres hurtigt og kan køle elektronikken uden, at der skal laves en åbning ind i elektronik-kabinettet.

Ingen vedligeholdelse ved systemerne fra Exair
EXAIR’s trykluftdrevne kabinetkølere har ingen bevægelige dele. Dette eliminerer vedligeholdelse og reparation samt den konstante udskiftning af kølemiddel, ventilatorer eller filtre.

De passer let til lukkede kabinetters kabelgennemføring, så der er ikke brug for omfattende forberedelser for at installere dem.

EXAIR har modeller til de mest almindelige kabinet typer: NEMA 4 / 4X (IP66) og NEMA 12 (IP54). Der er også mange opgraderinger til rådighed som kan gøre det endnu nemmere at holde din elektronik kølig!

Ønsker du mere information, kan du ringe til os på 4656 4343
Se mere om kabinet køling her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.08