AN Groups grundlægger fejrer 40 års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

AN Group’s grundlægger Aksel Nielsen fejrer sit 40 års jubilæum hos AN Group

Aksel Nielsen er født d. 22 april 1941 i Danmark. Aksel Nielsen har en bachelorgrad som elektronisk ingeniør fra det Danske Institut af teknologi fra Aarhus. Derudover har Aksel arbejdet for bl.a. Søren T. Lyngsøe, Haldor Topsøe A/S, Cowieconsult A/S samt A/S Mobro. Arbejde der var med til at give Aksel international erfaring med mange projekter i forskellige lande og udfordringer.

D. 1. maj 1977 grundlagde Aksel Nielsen AN-Instrument Consult (senere kendt som AN Group) i Hillerød. D. 5 maj 2017 blev Aksel Nielsen’s sidste arbejdsdag i AN Group. Den dag blev der holdt reception for Aksel Nielsen i AN Group Lynge. Flere ansatte og tidligere kollegaer af Aksel Nielsen var til stede ved receptionen.

I tiden hvor Aksel Nielsen har været aktiv i AN Group har han været vidne til store teknologiske udviklinger. Både indenfor automation, validering etc. men også andre af AN Group’s kompetencer har Aksel været vidne til.

Aksel har bl.a. været med til at lave projekter for Novo Nordisk, Superfos Glasuld, Mearsk mv. Udfordringer og arbejdsopgaver som igen har bragt Aksel Nielsen ud over landets grænser og som har været med til at skubbe teknologien i den korrekte retning.

AN Group vil gerne takke Aksel Nielsen for hans passion og indsats igennem 40 år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.097