23948sdkhjf

Energioptimering af virksomheden – med mulighed for tilskud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bedre Bad – Bedre Energi

Gevinsten ved energioptimering er potentiel meget stor for virksomheder. Og der er ovenikøbet ofte tilskud at hente.

Der er i disse år stort fokus på energioptimering og energirenovering i danske virksomheder. For det handler ikke blot om at få en grønnere profil, der er nemlig også betydelige økonomiske gevinster at hente. Og med en række nyudviklede, energibesparende teknologier og en stadig forbedring af energieffektiviteten inden for alternative energikilder, kan der reduceres betydeligt i energiomkostningerne.

Besparelserne gør ofte investeringen i energibesparende tiltag til en rigtig god forretning – mange gange med en overraskende kort tilbagebetalingstid. Naturligvis forskellig fra virksomhed til virksomhed - alt efter den enkelte virksomheds karakter og produktion.

Tilskud trækker den rigtige vej
I forbindelse med energioptimering kan der hentes tilskud fra en lang række forskellige instanser – det kan f.eks. være fra energiselskaber og fonde. Men ofte er tilskuddene rettet mod bestemte indsatsområder, ligesom de som regel er tidsbegrænsede. De kan også være lokalt begrænsede. Med andre ord: Tilskudsmulighederne kommer og går.

For energivejlederne fra Bedre Bad – Bedre Energi er der ingen tvivl: Ingen virksomheder starter på processen med energirenovering, fordi der kan hentes tilskud. Men oveni besparelserne og den grønnere profil, kan tilskudsmuligheden være det ekstra incitament, som får virksomhederne i gang.

Styr på tilskudsmuligheder
Vil du i gang med energioptimering i din virksomhed, så kontakt en af energivejlederne i Bedre Bad – Bedre Energi kæden. Her kan du få energiscreenet din virksomhed og påvist, præcis hvor de største besparelsesmuligheder ligger gemt. Du kan få anskueliggjort besparelsespotentialet på enkelte områder – det kan eksempelvis være på belysning, ventilation/klima eller på pumpe/kedelområdet. Og så får du opstillet et validt økonomisk regnskab på forbedringerne, hvor evt. aktuelle tilskud er medregnet.

Energivejlederne fra Bedre Bad – Bedre Energi-kæden, hjælper dig også på vej med ansøgning om energitilskud.

Læs mere om hvad Bedre Energi Erhverv kan gøre for at mindske din virksomheds energiforbrug.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bedre Bad – Bedre Energi

Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
Bedre Bad – Bedre Energi

Send til en kollega

0.047