23948sdkhjf

Intelligent varmestyring sparer energi og øger komforten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bedre Bad – Bedre Energi

I mange kontorer og butikker er der et kæmpe varmespild på grund af manglende styring af varmeforbruget og gamle varmesystemer.

Fra energivejlederne i Bedre Bad – Bedre Energi-kæden lyder opfordringen til virksomheder, butikker og kontorer: Tjek varmesystemet og varmeregningen. Mange vil sikkert blive overrasket over systemets alder og den meget dyre varmeregning, som det medfører. Det har sikkert stået på i mange år, og det er vel helt naturligt – for i en travl hverdag med fokus på drift og omsætning er varmeudgifter nok ikke lige det første, der tænkes på. Men det er værd lige at give en tanke – for med ny teknologi kan der spares rigtig meget og samtidig kan indeklima og arbejdsmiljø forbedres markant.

Styr varmen – rum for rum og time for time
Med et nyt Danfoss Link system er det muligt at styre varmen særskilt i alle bygningens rum fra én betjeningsenhed.

Denne enhed kommunikerer trådløst med alle de tilsluttede enheder – eksempelvis termostater på radiatorerne, og man kan også styre ventilation og varmepumpe herfra. Om dagen kører systemet med den ønskede komforttemperatur i det enkelte rum, men om natten sænker den automatisk temperaturen til 17º C.

I betjeningsenheden kan man også indstille en generel temperatursænkning i weekenden, hvor lokalerne ikke anvendes. Det kan være f.eks. mødelokaler, showrooms og kantiner. Og skulle man ønske, det kan man faktisk hjemmefra via en app styre alle radiatorer enkeltvis – på et hvilket som helt tidspunkt. Den lette og intelligente styring sikrer ikke blot store besparelser på varmeregningen, men også et bedre arbejdsmiljø, da temperaturen i hver enkelt rum kan tilpasses individuelt til medarbejdernes ønsker.

Få mulighederne undersøgt
Din lokale energivejleder fra Bedre Bad – Bedre Energi-kæden kan undersøge dit nuværende varmesystem og vurdere mængden af varmespild. Samtidig får du forslag til energiforbedringer, f.eks. med Danfoss Link, samt et estimeret besparelsespotentiale og totaløkonomisk overblik over investeringen. I mange tilfælde vil etablering af et nyt Danfoss Link system være en rigtig god investering, da besparelserne sikrer en kort tilbagebetalingstid.

Bedre Bad – Bedre Energi vejlederen er autoriseret VVS’er med en udvidet energivejlederuddannelse. Denne er taget på kædens eget Akademi i samarbejde med Teknologisk Institut. Så spørg din lokale Bedre Bad – Bedre Energi vejleder til råds – det er din garanti for uvildig og professionel rådgivning.

Læs mere om hvad Bedre Energi Erhverv kan gøre for at mindske din virksomheds energiforbrug.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bedre Bad – Bedre Energi

Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
Bedre Bad – Bedre Energi

Send til en kollega

0.111