Syddanske fødevarer: Afsætning til detail, engros og catering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Væksthus Syddanmark

Vil du være skarp på krav og forventninger til din virksomhed på B2B salg? Så deltag i syddansk fødevarearrangement omkring afsætning, produktionskrav og forretning den 26. juni kl. 15:00 - 18:00 på EUC Syd i Aabenraa.

Detail- og engrosmarkedet i Danmark udgør et kæmpe potentiale for fødevarevirksomhederne, hvad enten det er mikro, små eller store virksomheder. Samtidig har supermarkederne sat jagten ind på ”lokale” fødevareproducenter, der har noget unikt at byde på.

Dagens detail- og engrosvirksomheder stiller også store krav til deres leverandører, hvad enten det drejer sig om kvalitet, emballage, kvantum eller prisen. De store krav fødevareproducenten mødes af, kræver et kompetent grundlag, som virksomheden kan træffe sine økonomiske beslutninger på baggrund af – og det ned til prisen pr. enhed produceret.

Netop de 2 områder – afsætning og forretning – er i fokus på eftermiddagsarrangementet den 26. juni på EUC Syd i Aabenraa.

På dagen møder du fødevarechefer og indkøbere fra de store detailkæder samt rådgivere og eksperter. Syddansk Fødevareklynge er også til stede og fortæller om mulighederne i programmet Spirende Fødevareoplevelser.

Læs mere og tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Væksthus Syddanmark

Forskerparken 10E
5230 Odense M
Danmark
Væksthus Syddanmark

Send til en kollega

0.14