23948sdkhjf

4Labels opfører og flytter til nyt domicil

| Medlemsnyhed | Indrykket af 4labels A/S

4Labels flytter til nyt og større domicil på Benshøj Industrivej 1 ved Onsild.

Fortsat vækst, en større maskinpark og en øget medarbejderstab betyder, at trykkerivirksomheden 4Labels snart flytter fra Jyllandsvej i Hobro, hvor de har haft hjemme siden stiftelsen for godt 10 år siden. Sidst på efteråret flytter den succesfulde virksomhed til et nybygget og betydeligt større domicil på Benshøj Industrivej 1 ved Onsild.

4Labels producerer etiketter og labels til alverdens brancher. Sådan har det været siden 2006, hvor Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde gik sammen og stiftede virksomheden.

Siden er det kun gået én vej. Virksomheden har i alle årene oplevet vækst på alle parametre, hvilket betyder, at 4Labels er vokset ud af de nuværende rammer på Jyllandsvej i Hobro, hvor de hidtil har siddet til leje.  

- Det er simpelthen ikke plads nok længere. Derfor er vi lige nu i gang med at opføre et nyt og større byggeri på Benshøj Industrivej 1 i Onsild, hvor vi udvider antallet af kvadratmeter til det tredobbelte, fortæller administrerende direktør Søren Møller.  

- Det er et nødvendigt skridt for at kunne fortsætte virksomhedens positive udvikling.

- Samtidig er flytningen med til at opfylde vores vækststrategi, som vi nøje har fulgt siden stiftelsen for godt ti år siden, lyder det fra Søren Møller. En vækststrategi, der har betydet, at 4Labels to gange er udnævnt til Gazelle-virksomhed. Senest i 2016. 

- Med flytningen får både vores produktion og administration også nogle langt bedre og mere moderne lokaler og faciliteter. Vores medarbejderstab er løbende blevet udvidet, og vi er i dag lige under 20 medarbejdere, fortæller Søren.

Også hos marketingdirektør Rene Thorsen Bonde er der glæde over den forestående flytning – ikke mindst fordi den rummer massevis af fordele for kunderne.    

- Med de nye faciliteter, kan vi udvide vores produktpallette til at omfatte alle tænkelige former for etiketter og labels i oplag fra ganske få til millioner.

- Vi kan med andre ord tilbyde nye produkter og være endnu mere fleksible i vores produktion. Det er et kæmpe skridt fremad for 4Labels, og således også vores kunder, lyder det fra Rene Thorsen Bonde.   

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
4labels A/S

Jyllandsvej 13
9500 Hobro
Danmark
4labels A/S

Send til en kollega

0.177