Ledige stillinger hos EffiMat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Vi søger mekanikingeniør, som brænder for mekanisk design

Spændende fynsk robotvirksomhed søger mekanikingeniør, som brænder for mekanisk design

Brænder du for mekanik, og ønsker du at blive en del af en spændende robotvirksomhed i vækst, hvor du kan være med til at gøre en forskel? Så er du måske den kollega, vi leder efter hos Effimat. Sammen med et mindre team af udviklere vil du få mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil i virksomhedens udviklings- og kundeprojekter.

Det er i jobbet dit ansvar at sikre, at kravspecifikationen lever op til Effimats høje kvalitetkrav/kundeoplevelse til lavest mulige cost, at produktet er produktionsmodnet, når det går i produktion, samt at produktionsgrundlaget kontinuerligt er opdateret med virksomhedens ERP-system. Derudover vil det også være din opgave, at idriftsætte og supportere produkter, der allerede er sat i produktion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send gerne CV og ansøgning på hna@effimat.com. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Henriette Nylandsted på mobil +45 22 61 66 67.

Her kan du finde alle de ledige stillinger.

 

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

effimat storage robotwe are hiring

Send til en kollega

0.076