23948sdkhjf

NY Dørtætningsliste skal holde rotterne ude

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Rottebesøg i detailhandlen har stor konsekvens for de butikker, det går ud over. Butikkerne må holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget.

En ny patenteret dørtætningsliste RaXit® sørger for, at rotterne ikke kan gnave sig vej via døråbningen.

Door System A/S kan som eneste dørproducent fremover tilbyde dørløsninger med RaXit® og kan også levere den nye rotteresistente dørtætningsliste i løbende meter til eksisterende døre.

RaXit® erstatter de almindelige børstelister, som rotterne relativt nemt kan gnave sig igennem. Ved testen på Teknologisk Institut forsøgte rotterne at gnave sig gennem både den vandrette og den lodrette RaXit® liste - uden at kunne bryde igennem.

RaXit® dørtætningslisten består af en gummi- og plasticblanding Santoprene™ og 10 rustfri ståltråde med en diameter på 1 mm. De 10 rustfri ståltråde fungerer som armering og gør RaXit® listen usædvanligt stærk og holdbar. RaXit® listen kan bruges til både at lukke det vandrette og det lodrette dørgab.

RaXit® listen kan tilpasses den enkelte kundes særlige ønsker og fx monteres med trælister, hvis det skal matche en trædør eller med lister i rustfrit stål, som effektivt beskytter listen og døren mod spark og påkørsler. Monteringslisten kan vælges, så monteringen lever op til lovkrav omkring materialevalg afhængig af virksomhedstype.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.078