23948sdkhjf

eAPV - et populært alternativ til den traditionelle arbejdspladsvurdering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Går man og overvejer om arbejdspladsvurderinger (APV) kan gøres på en ny måde? Bedre og mere effektiv? Så er det måske værd at gøre som mange andre: Lave APV’en elektronisk.

Sommerferien er ved at være slut og et nyt kvartal ligger forude, hvor friske beslutninger skal tages.

Er det medarbejderudvikling, nye markeder, der skal erobres, eller skal der kigges på nedbringelse af omkostningerne?

Går man og overvejer om arbejdspladsvurderinger (APV) kan gøres på en ny måde? Bedre og mere effektiv? Så er det måske værd at gøre som mange andre: Lave APV’en elektronisk.

Det er nemmere, mere rationelt og meget arbejdstid er sparet, som kan bruges til noget andet.

Vicath EQ ApS har udviklet et populært IT-system til automatiseret opdatering af APV i en elektronisk APV. Det hedder EQ Work® eAPV. Det er en specialdesignet webbaseret software, udviklet med de nyeste web-teknologier.

Det er et online system. Alle medarbejdere kan hvor som helst udfylde APV-skemaet, fra alle computere, tablets eller telefoner.

Der er mulighed for inddeling og sortering i afdelinger og medarbejderkategorier. Spørgsmålene i spørgeskemaerne opfylder reglerne, og der er mulighed for - nemt og hurtigt - at tilføje nye skemaer.  

Svarene opsummeres automatisk. Det giver en effektiv viderebehandling af informationerne og sparer meget tid i virksomheden.

Der er mulighed for at lave egne skemaer, samt afdelinger, og koble disse sammen, sådan at et skema kan skræddersys til en enkelt afdeling, hvis der er behov for dette, eller der kan bruges ét skema på alle afdelinger.

Systemet kan også fremvise alle resultater fra en eller flere afdelinger, over et specificeret tidsrum. Disse resultater kan systemet sætte ind i en handlingsplan for nem og hurtig opfølgning i f.eks. Word eller Excel.

Men det kan mere end det. Det kan også bruges til 360 grader lederevaluering og vurdering af medarbejdertrivsel. Man kan putte alle de spørgsmål på, som man vil have, og få en automatisk opsummering af besvarelserne.

”Vi har mange virksomheder, som bruger eAPV’en – både store og små og med gode erfaringer. Vi er naturligvis altid klar til en uforpligtende fremvisning”, udtaler CEO Camilla Fibiger Gausdal, Vicath EQ ApS. ”Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du synes det kunne være en løsning for jer”.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Send til en kollega

0.078