Ekstra gevinst ved direkte salg af virksomhedens erhvervskøretøjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Heymate ApS

Når en virksomhed skal sælge sine erhvervskøretøjer, så er der mange penge at hente ved, at sælge dem direkte via internettet via en gratis markedsplads.

Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette biler og varebiler til salg på flere af de største internetsites med bilsalg. Mange virksomheder vælger ofte den nemme løsning, da de ikke orker bøvlet med selv at sælge - og det er måske ikke ens egne penge. Men det er faktisk nemmere end man tror og det tager blot få minutter at oprette en bil til salg. Gevinsten er ofte 10-15.000 kroner, så indsatsen er godt givet ud. Gevinsten kommer fra en øget salgspris på bilen, da man ikke skal dele avancen med nogen. Derudover vil man i de fleste tilfælde have svært ved at “vinde” en forhandling med en bilforhandler, som jo lever af at forhandle bilpriser hver eneste dag.


Der er dog også områder man skal være ekstra opmærksom på som bilsælger: “Når man som erhvervsdrivende sælger sine erhvervskøretøjer eller firmabiler, bør man sælge til andre erhvervsdrivende, da man ved salg af bil til private, kan blive ramt af reklamationsretten som beskytter forbrugerne”, udtaler Kenneth Andersen fra Tjekbil (opslag på restgæld og nummerplader). Det er derfor værd at skrive i annoncen, at man foretrækker salg til en anden virksomhed, når man opretter sin bilannonce.


Salgsportaler som Bilhandel er både gratis og meget effektive til bilsalg, og giver samtidig en bred eksponering på mange forskellige sites som f.eks. www.bilgalleri.dk og på Facebook. Man når derfor mange tusinde potentielle bilkøbere på én gang og øger mulighederne for et hurtigt bilsalg.


Lykkedes det ikke at sælge sine biler hurtigt, kan man altid bruge de traditionelle kanaler og sælge til en bilforhandler eller på en bilauktion. Det vil dog oftest bare betyde, at bilerne realiseres til en markant lavere pris.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Heymate ApS

Klostergade 56 C
8000 Aarhus C
Danmark
Heymate ApS

Send til en kollega

0.087