23948sdkhjf

Jens S. ansætter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jens S Transmissioner A/S

Med ansættelsen af Bonny Kruuse udvider Jens S. Transmissioner sin salgsstyrke på Sjælland.

Jens S. har ansat Bonny Kruuse som salgsansvarlig for Transmission på Sjælland. Hans opgave bliver at supportere og servicere kunder øst for Storebælt med primært Kile- og Tandremme, Kæder og Koblinger, samt den service Jens S. tilbyder med maskinværksted og hjælp til beregning og dimensionering.

Bonny har de forgangne 3 år arbejdet med salg i transmissionsbranchen og har derfor et godt kendskab til industrien og han kender allerede nogle af produkterne særdeles godt.

Markedet har et behov for det opsøgende salg og for information om den service som Jens S. tilbyder. Der er mange som kender Jens S. for et eller andet, men der er ikke mange der kender Jens S. for hele det brede program af både Transmission, Transportbånd og Gear, ligesom vores hjælp til beregning og dimensionering samt maskinværksted nok kan hjælpe mange i deres arbejde.

Jens S. flyttede til Taastrup for ca. 1 år siden og den centrale placering lige uden for København er en fordel for mange kunder, som hurtigt og enkelt selv kan hente produkter og hjælp når det haster.

Læs mere om Jens S. og hele produktprogrammet på www.jens-s.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jens S Transmissioner A/S

Hørskætten 7
2630 Taastrup
Danmark
Jens S Transmissioner A/S

Send til en kollega

0.063