23948sdkhjf

Frank Gade har 25-års jubilæum på BILA

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

Det er ikke hver dag, man har en 25-års jubilar på sin arbejdsplads, men ikke desto mindre kan BILA netop fejre, at deres Senior Project Manager Frank Gade har været ansat i 25 år.

Frank blev ansat i 1992 som den første akademiker i virksomheden og skulle arbejde med konstruktion og projektledelse, som har været det primære op igennem årene. Derudover har han siddet med udvikling for mekanik og software samt rekruttering og oplæring af personale.

Frank har været leder for stort set alle afdelinger hos BILA og har været med stort set fra starten, hvor BILA kun var 10-15 mand og til nu hvor virksomheden er vokset til knap 300 ansatte. De sidste 3-4 år har Frank udelukkende arbejdet med projektledelse af store opgaver og støtte til salgsfasen, når nye anlæg skal projekteres.

Privat bor Frank i Thy med sin kone og er medejer af et landbrug for 220 hektar frøavl. Børnene er lige fløjet fra reden, så bortset fra landbruget bruger Frank sin tid på alle former for fysiske udfoldelser, lige pt. er det mountain bike, der er den store passion.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Send til en kollega

0.099