23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye EU-krav for Listeria

Fra sommeren 2026 skærpes reglerne for Listeria i fødevarer. Fremover skal fødevarevirksomheder kunne dokumentere, at deres produkter er sikre hele vejen frem til udløbsdatoen.

Strengere regler fra 1. juli 2026

Fra 1. juli 2026 ændres reglerne for Listeria i fødevarer. 

Hvis der ikke foreligger dokumentation for, at Listeria-niveauet forbliver under 100 cfu/g gennem hele holdbarhedsperioden, gælder kravet “ikke påvist i 25 gram” helt frem til udløbsdatoen. 

En veldokumenteret løsning til oste

Procudans partner Lallemand Speciality Cultures tilbyder en bakteriekultur, der allerede er i brug på flere europæiske mejerier. Lalcult Protect LC 1™ hæmmer effektivt væksten af Listeria i oste.


Vi hjælper jer i mål

Har I brug for sparring om de skærpede regler og jeres produktion og produkter, så kontakt kundechef Bent K. Vogensen på bkv@procudan.com.

Sammen med Lallemand Speciality Cultures finder vi en løsning, der beskytter mod Listeria gennem hele holdbarhedsperioden.

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com

Send til en kollega

0.032