23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Nye EU-krav for Listeria

Fra sommeren 2026 skærpes reglerne for Listeria i fødevarer. Fremover skal fødevarevirksomheder kunne dokumentere, at deres produkter er sikre hele vejen frem til udløbsdatoen.

Strengere regler fra 1. juli 2026

Fra 1. juli 2026 ændres reglerne for Listeria i fødevarer. 

Hvis der ikke foreligger dokumentation for, at Listeria-niveauet forbliver under 100 cfu/g gennem hele holdbarhedsperioden, gælder kravet “ikke påvist i 25 gram” helt frem til udløbsdatoen. 

En veldokumenteret løsning til oste

Procudans partner Lallemand Speciality Cultures tilbyder en bakteriekultur, der allerede er i brug på flere europæiske mejerier. Lalcult Protect LC 1™ hæmmer effektivt væksten af Listeria i oste.


Vi hjælper jer i mål

Har I brug for sparring om de skærpede regler og jeres produktion og produkter, så kontakt kundechef Bent K. Vogensen på bkv@procudan.com.

Sammen med Lallemand Speciality Cultures finder vi en løsning, der beskytter mod Listeria gennem hele holdbarhedsperioden.

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|