23948sdkhjf

UV lys til økologisk produktion - Nohrlund naturligvis

| Medlemsnyhed | Indrykket af Naturlig Desinfektion

Høj hygiejne og sikkerhed for optimal kvalitet kan opnås helt uden brug af kemi. Nohrlund har valgt at sætte ekstra sikkerhed på deres økologiske produktion og supplerer med UV anlæg på udvalgte kritiske punkter i processen.

Sådan kan du sikre din økologiske produktion af højkvalitetsvarer

Nohrlund gør det med UV anlæg fra NaturligDesinfektion. Med Nohrlunds egne ord er de mere end producenter af fantastiske økologiske cocktails på flaske. De har skabt et univers af unikke cocktailoplevelser, der den dag i dag udfolder sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

UV anlægget fra Naturligdesinfektion er valgt for at få ekstra sikkerhed for fuldstændig desinfektion af de særligt følsomme områder og så produktet til enhver tid lever op til deres høje kvalitetskrav.

ND Air 42Short UV anlægget er designet til at dræbe bakterier, vira og svampe og kan på ganske lidt plads, sikre en effektiv desinfektion af kapsler, flaskehalse, transportbånd og emballage.

Se mere om mulighederne for desinfektion i fødevareproduktion på denne side

Få vejledning til hvordan du kan få monteret UV lys i din produktion, ved at kontakte os på mail@naturligdesinfektion.dk eller telefon 22680680.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Naturlig Desinfektion

Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark
Naturlig Desinfektion

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096