23948sdkhjf

Optimer hygiejen i kølerummet, med minimal investering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Bakterierne har ingen grobetingelser, med en lille investering som meget hurtigt er tjent hjem , UVC Lys fra Sterilsystem er løsningen - disse løsninger er specielt udviklet til fødevarebranchen.

Michael Gertz, fra BF Oks i Hesselager fortæller,

 Bakterierne har ingen grobetingelser

“På grund af listeria-sagen der også ramte os, ønskede vi, at beskytte vores produktion endnu bedre og investerede derfor i UVC lys. Rengøring og hygiejne er selvfølgelig det vigtigste, men lyset har givet det sidste. Vores egenkontrol viser, at bakterier ikke længere har nogen grobetingelser her hos os. Lyset har simpelthen ødelagt eventuel næring til dem” lyder det fra Michael Gertz, der er direktør hos BF Oks A/S. Virksomheden forædler fødevarer som blandt andet oksehøjreb, der hænger til modning

Jens Munch, fra Slagter Munch i Skagen fortæller,

“UVC-lysene er sat op to forskellige steder, bl.a for at modkæmpe skimmel. Efter de er kommet op har vi slet ikke det sorte skimmel, som kan komme. Før vaskede vi af en gang om måneden, nu gør vi det et par gange årligt. Jeg er meget tilfreds med dem. Jeg var lidt skeptisk i starten, men blev meget positivt overrasket. De fungerer perfekt”

 Se mere om Sterilsystem her !

eller ring 66118211 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Send til en kollega

0.066