23948sdkhjf

Besøg os på HI2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af PG Flowteknik Scandinavia ApS

Men hvis du ikke har tid kommer vi gerne til dig!

PG Flowteknik udstiller på HI 2017 fra den 3-5 oktober og vi står på stand U0112. Nogen vil måske bemærke at U0112 er udenfor mellem hallerne og det er helt korrekt. Vi tager nemlig en færdig messestand med hjemmefra - vores nye trailer som vi har bygget på det sidste halve år.
I den medbringer vi produkter fra de fleste af vores leverandører og naturligvis, de sidste nyheder. Kom og besøg os og vær med i konkurrencen om 6 flasker god rødvin.

På trods af mange bliver væk fra messer tror vi dog stadig på at mange gerne vil se produkterne "live" og også møde dem der står bag produkterne.
Derfor har vi investeret i en stor trailer og indrettet den til et mobilt show room, som vi køre rundt i Danmark med. Her kan den enkelte medarbejder selv bestemme om der skal bruges 5 eller 30 minutter med vores produkter. Ofte dukker der mange spørgsmål op i brugen eller funktionen af et produkt - spørgsmål som vi elsker at svare på.
I traileren har vi alle vores standard produkter udstillet og vi medbringer selvfølgelig også de sidste nyheder i vores sortiment.

Se mere på vores website


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.062