23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere medarbejdere ved Process Engineering Aarhus

Process Engineering i Aarhus har ansat Michael Sørensen som senior projektleder og Allan Sørensen som ingeniør praktikant.

Michael Sørensen er uddannet Teknikumingeniør i 1993. Efter uddannelsen har Michael arbejdet i både ind- og udland med procesanlæg til fødevare- & mejeriindustrien. Michael har mange års erfaring som overordnet projektleder og procesdesigner på en lang række projekter. Michael har erfaring fra forskellige procesanlæg såsom mælke- & flødebehandling, yoghurt-anlæg, osteri, vallebehandling, smøranlæg, aseptiskeanlæg, CIP-anlæg, juice og prepared food.

Speciale i:

• Projektledelse
• Procesdesign
• Supervision af installation
• Indkøring af procesanlæg

Øvrige kvalifikationer:

Michael vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse.

 

Allan Sørensen, ingeniør praktikant, er ved at uddanne sig som Global business- & maskiningeniør. Uddannelsen er en delt uddannelse hvor vægten ligger på maskinteknisk- og handels fag. Allan skal i 20 uger være i praktik som ingeniør hvor han skal lære så meget som muligt inden for beregninger på trykbærende-anlæg, stressanalyser, konstruktion, samt ad-hoc ingeniøropgaver i forbindelse med detaljeret procesdesign

Med ansættelserne er afdelingen nu oppe på 13 medarbejdere og forventer, at ansætter flere inden for de næste par måneder.

Process Engineering vil gerne byde Michael og Allan velkommen i One Teamet.

 www.proeng.dk

LinkedIn 

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.031