23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HTH valgte i samarbejde med Ølgod Elektro A/S - en elektrisk bevægelsesløsning fra SMC.

Elektriske bevægelsesløsninger gør hverdagen lettere i produktionen hos HTH i Ølgod.

Thomas Sørensen, afd. leder i teknisk service har i samråd med Jimmy Nielsen, Direktør, Ølgod Elektro A/S fået installeret flere elektriske føringer fra SMC i serien LE, til styring af interne processer ved sav og montage station. De elektriske løsninger sikre HTH stor fleksibilitet i deres produktion, med hurtige omstillinger og nøjagtighed.

Ølgod Elektro A/S er forhandler af bevægelsesløsninger fra SMC. I programmet indgår muligheden for at få elektriske cylindre og føringer leveret passende direkte til servo motorer fra OMRON, som Ølgod Elektro A/S også forhandler. Og det blev netop de løsninger som blev valgt i projekterne ved HTH. Det gør det let, at ligge snitfladen mellem to stærke brands som SMC og OMRON – mekaniske bevægelsesprodukter fra SMC og en servopakke fra OMRON. Det sparer tid og sikre lavere omkostninger i forbindelse med installation og implementering.

Jimmy Nielsen, Direktør, Ølgod Elektro A/S forklarer hvilke fordele de nye elektriske bevægelses teknologier giver danske fremstillingsvirksomheder: ”Med de elektriske bevægelsesløsninger har du en komplet løsning til din maskine. Nøgleordet er kontrol – kontrol af positioner, hastighed og accelerationer, som giver maskinen kontrollerede og præcise bevægelser. Derudover kan der være færre driftsomkostninger i forhold til energiforbruget, hvis der sammenlignes med en pneumatisk løsning.”

Mulighederne i SMC´s serie LE, indeholder et bredt program af elektriske cylindre, slæder, føringer, gribere, drejeborde mm. Alle produkter fås i en kost optimeret 24V løsning til styring med digitale I/O´s eller fieldbus kommunikation, eller med en 230V løsning med servo pakke fra OMRON.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.047