23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelelse

Ny opskrift på en lettere hverdag i storkøkkenet

Hverdagen i storkøkkenet kan optimeres og arbejdsgangene effektiviseres med IT og processtyring. Herlin Consulting og Dankost har her en ny opskrift: En samarbejdsaftale omkring processtyring og implementering af Dankost Pro med landets storkøkkener i fokus.

Ingredienserne i Herlin Consulting & Dankosts bud på en lettere hverdag går i al sin enkelthed ud på at bruge Helle Herlins mangeårige indsigt i storkøkkendrift og forståelse for hverdagens udfordringer og kombinere dette med it-systemet Dankost Pro til styringen af storkøkkenet.

For storkøkkener betyder samarbejdet mellem Herlin Consulting og Dankost, at der bliver taget hånd om de daglige og løbende opgaver fra start til slut. Helle kommer med en lang erfaring indenfor produktionsoptimering i storkøkken og har derfor stor indsigt i, hvorledes it-platforme vælges og bruges mest optimalt. Dankost er en af de førende spillere på IT-markedet indenfor køkkenproduktionsstyring og med det nye Dankost Pro løftes mulighederne og driftsoptimering op på et helt nyt niveau.

Helle Herlin, Herlin Consulting kontaktes på tlf. 2230 4905

Kasper Østergaard, Dankost kontaktes på tlf. 2222 7000.

www.fåstyrpåditkøkken.dk

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Send til en kollega

0.047