23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan beskytter du dine produkter mod fugtskader

Har du produkter der skal beskyttes mod rust-/fugtskader under opmagasinering og transport? Kindry® og Cargosorb® absorbenter kan hjælpe dig.

Kindry® tørreposer bruges til beskyttelse af gods mod fugt i forbindelse med containertransport og/eller opbevaring. De anbefales særligt til elementer af kritisk karakter, der kræver beskyttelse mod de skadelige påvirkninger af vandamp.

Cargosorb® tørreposer er specielt udviklet til at forhindre containerregn, og de har en meget høj sugeevne, som gør, at netop disse tørreposer er specielt velegnet til længerevarende transporter eller opbevaring.

Tørreposer med tørremiddelet Kindry® er indelukket i en tæt barriere, som absorberer luftens fugtighed. På den måde undgås skader, der skabes af fugtighed under transport og opbevaring. Kindry® tørreposer er samtidig DIN 55.473 godkendt, som gør, at de er meget velegnede til transport og opbevaring af dine værdifulde industrivarer. Vi garanterer høj produktionskvalitet via udvikling på tysk laboratorium med et meget avanceret QS-system.

Når man anvender Kindry® tørreposer, sikres dine produkter under opbevaring eller transport. Tørreposen absorberer og binder fugten inde i selve tørreposen, og dette fungerer ved en speciel barriere, som tillader fugten af komme ind i tørreposen, men ikke ud igen.

Få mere inspiration på vores hjemmeside.

Kontakt os med dit behov på telefon 70 27 12 75 eller send os en mail, så udarbejder vi gerne en løsning der passer til dit behov.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.047