23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WILLBRANDT Gummitechnik kan i år fejre 125 års jubilæum

WILLBRANDT Gummitechnik KG blev grundlagt d. 8. juli 1892 i Hamborg, Tyskland

I 1994 åbner den danske afdeling WILLBRANDT Gummiteknik ApS i Bjæverskov med Aage Christensen som adm. direktør.

I 2005 gik Aage Christensen på pension, og Johnny Anekjær blev sat ind som direktør. Siden da har virksomheden været igennem flere skelsættende forandringer, blandt andet er virksomheden flyttet til Haslev, og blev i 2015 lavet om til et A/S.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S har været igennem en stor vækst de seneste 10 år, og har blandt andet opnået titlen som Gazelle-virksomhed 5 gange, senest i 2015 hvor titlen blev opnået for 3. år i træk. Virksomheden er derfor også vokset medarbejder- og kompetencemæssigt, så den i dag består af 14 dygtige og kompetente samt meget engagerede medarbejdere.

WILLBRANDT er en stærk partner inden for mange industrier, og er kendt som en kvalitetsleverandør og rådgiver inden for svingningsdæmpning, chokdæmpning, kompensatorer, slanger, vinterberedskab og alle former for gummi, polyuretan og metal forbindelser.

WILLBRANDT er tæt partner med GMT Gummi-Metall-Technik GmbH, som producerer gummi og metal produkter til fortrinsvis jernbane- og luftfartsindustrien. Derudover er vi lagerførende i alle ContiTech Continentals SchwingMetall og MEGI produkter og udvalgte BARRY CONTROL produkter.

Vi er lagerførende med et stort udvalg af WILBRANDT’s egne produkter både i Haslev, Hamborg og Hannover f.eks. alle standard gummikompensatorer fra DN 20 til DN 1000 samt de passende flanger.
Det tætte samarbejde, på tværs af  vores internationale organisation, med stor produktions- og ingeniørafdeling,  gør os i stand til at specialdesigne lige den løsning, du har brug for, og alt kan testes, inden det sendes ud af døren.

Lager- og logistikløsninger er dagligdag for os, og vi leverer i dag til hele verden, så vi sænker fragten og logistikomkostningerne for vores kunder.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559

Send til en kollega

0.047