23948sdkhjf
Del siden
Annonce

For OTV Plast A/S er CSR en central del af virksomhedens forretningsfilosofi.

Ved OTV Plast er det vigtigt for administrerende direktør Henrik Jylov, at man som virksomhed påtager sig et socialt medansvar (Corporate Social Responsibility).

OTV Plast har de seneste par år fokuseret kraftigt på at påtage sig et socialt medansvar gennem flere CSR-initiativer:

Industritekniker lærlinge

OTV Plast har på et givent tidspunkt ansat 4 industritekniker lærlinge, som i et kombineret forløb mellem OTV Plast og deres uddannelsesinstitution fuldender deres uddannelse til industritekniker. De mange nye maskiner og opgaver af forskellig kompleksitet, gør OTV Plast til en yderst interessant læreplads.

Ny mesterlære

OTV Plast har et tæt samspil med Jobcenter Vejen, hvor der jævnligt forekommer gensidige forespørgsler på bl.a. praktikpladser. Simon Jochumsen, som er ordblind, kom som et led i sin 3 års erhvervsgrunduddannelse i 3 ugers ulønnet praktik ved OTV Plast, og blev derefter tilbudt at komme i ”Ny Mesterlære”. OTV Plast så hurtigt et potentiale i Simon, da han besidder faglige kvalifikationer, som opvejer hans ordblindhed. Simon skal ved OTV Plast gennemføre sin mesterlæreuddannelse i kombination med flere skoleforløb, ”Ny mesterlære” uddannelsen tager omtrent 3,4 år.

Integration

Ved OTV Plast er filosofien om socialt medansvar delt af hovedselskabet Genua. Ledelsen i Genua og OTV Plast er af den opfattelse, at vi alle har et fælles ansvar, når det kommer til aktiv integrering af flygtninge i det danske samfund. Denne filosofi bevirkede, at OTV Plast var en af de første virksomheder i Vejen Kommune, som fik flygtninge i praktik, og i Hassan Karas tilfælde førte 2 måneders praktik, til en fuldtidsansættelse.

Fleksjob

Ved OTV Plast er der også plads til mennesker, som på en eller anden måde har nedsat arbejdsevne forårsaget af f.eks. sygdom. Ansatte på fleksjob bidrager med en værdifuld arbejdskraft til relevante arbejdsopgaver ved OTV Plast. Niels Larsen har i mange år haft fleksjob ved OTV Plast og sætter pris på varieteten af arbejdsopgaver, samt de fleksible arbejdstider, som OTV Plast tilbyder.    

Studiepraktik

OTV Plast har tidligere haft en studerende i erhvervspraktik, der læste til procesteknolog. Som et nyt tiltag, har direktør Henrik Jylov valgt, at tage Professionsbachelor studerende Frederik Jørgensen fra IBA i Kolding i erhvervspraktik. Praktikken gavner hans studie, da han får mulighed for at føre teori fra studiet ud i praksis samt tilegne sig værdifuld erhvervserfaring. Praktikken gavner også OTV Plast, da Frederik kan tilføre ny viden til OTV Plast samt påtage sig relevante arbejdsopgaver, som der i den daglige drift ikke kan sættes nok tid af til.

Dynamisk virksomhed 

De overstående CSR-aktiviteter kommer ikke kun lokalsamfundet til gode, men også OTV Plast nyder fordelene, som CSR-aktiviteterne fører med sig.  Det tætte samarbejde med Jobcenter Vejen i kombination med de andre CSR-initiativer bevirker, at diversiteten af ansatte på OTV Plast er stor, hvilket medfører et mere dynamisk arbejdsmiljø, som styrker både virksomheden og dets ansatte. OTV Plast er overbevist om, at den dynamiske sammensætning af ansatte også bringer fordele, når det kommer til virksomhedens samarbejde med kunder og leverandører.

Stærk partner i plast

OTV Plast er en moderne ordreproducerende virksomhed, som forsyner den nordiske industri med specialfremstillede plastemner i mindre og større serier. Udover specialfremstillede plastemner sælger OTV Plast også plast halvfabrikata. Hurtig svartid i kombination med høj kvalitet, kompetente medarbejdere samt kort og pålidelig leveringstid bevirker, at OTV Plast er din stærke partner i plastløsninger.

 

OTV Plast A/S
Søndergade 115
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32786308
P nummer: 1015909923

Send til en kollega

0.047