23948sdkhjf

Data Respons udstiller på EOT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Data Respons Solutions

Data Respons, et uafhængigt teknologiselskab med fuld service og en førende aktør inden for indlejrede løsninger og IoT-markedet, udstiller på EOT den 31. oktober - 2. november 2017.

Data Respons, et uafhængigt teknologiselskab med fuld service og en førende aktør inden for indlejrede løsninger og IoT-markedet, udstiller på Electronics Of Tomorrow den 30. oktober - 2. november 2017.
EOT 2017 messen byder på et unikt og professionelt fagligt stærkt koncept hvor konferencer, netværk og udstilling går op i en højere enhed med vækst, udvikling og innovation som den røde tråd.

Data Respons udvikler og leverer tilpassede løsninger ved at kombinere ingeniørtjenester med standardindlejrede computerprodukter fra ledende partnere. Vi kan involveres i hele processen, fra specifikation og udvikling til volumenleverancer og næste generations udfordringer.

På messen vil Data Respons præsentere de nyeste computer boards, mobile produkter, Box- og Panel PC'er med fokus på IoT, Industri 4.0 samt tilpassede computer løsninger.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Data Respons Solutions

Smedeholm 10
2730 Herlev
Danmark
Data Respons Solutions

Send til en kollega

0.078