23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Snus til svenskerne

Kellpo har givet sit bidrag til, at svenskerne kan få deres snus i en fin og funktionel indpakning. Vi har nemlig, via en dansk turnkey-leverandør, leveret et 8-kavitets værktøj til en svensk producent af snusdåser.

Den svenske producent, som har syv produktionslinjer med 4-kavitets værktøjer, ønsker at forbedre sin produktion og opnå et højere output. Kapaciteten skal med andre ord øges, og det er hér, at vi kommer ind i billedet.

Kellpo har udviklet og leveret et 8-kavitets værktøj, der muliggør en fordobling af producentens output. Værktøjet, som er fremstillet på blot 16 uger, har en cyklustid på kun 5,5 sekunder.

I vores design har vi lagt vægt på, at værktøjet skal kunne bruges på producentens eksisterende maskiner samt på den nye linje. Derudover har vi sikret, at kunden har en fleksibel løsning i forhold til vedligehold, og let udskiftning af indsatserne, hvis det skulle blive nødvendigt.

Kellpo har varetaget hele processen fra rådgivning om emnedesign og udvikling af værktøjsdesign til fremstilling af værktøj og gennemførelse af in-house tests heraf, ligesom vi også har bistået ved indkøringen af det nye værktøj i det nye produktions-setup.

Kellpo A/S
Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26110416
P nummer: 1009880573

Send til en kollega

0.047