23948sdkhjf

Fleksibel produktion? I dén grad...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kellpo A/S

’Fleksibilitet’ er et buzzword, som alle virksomheder formentlig gerne vil forbindes med. Det er imidlertid ikke hos alle virksomheder, at der er handling bag ordene.

Men når vi hos Kellpo siger, at vi er fleksible, så har vi noget at have det i. Vi har netop fået en ny kunde i Letland, som helt sikkert kan bekræfte det udsagn:

Fredag d. 11. august tikkede der en ordre ind fra en stor lettisk mejerikoncern. Ordren lød på 150.000 emner, og selvom der var tale om et bæger, som vi har erfaring med og har forme klar til, så var det alligevel en større proces, vi skulle i gang med, da der hverken var klargjort labels eller forelå noget layout hertil.

Typisk vil produktionstiden på sådan en ordre ligge på ca. ni uger. Ca. tre uger går med at få godkendt labels, op til fire uger går med at få dem sat op og printet, og herefter skal vi bruge ca. 14 dages produktionstid til bægrene. 

Ikke desto mindre er vi klar til at skippe første forsendelse afsted allerede onsdag d. 27. september – under syv uger efter, at ordren blev afgivet! Det kan vi gøre fordi, vi har en yderst fleksibel og effektiv produktion med kompetente medarbejdere, der er hurtige til at omstille sig og gode til at planlægge og tage velovervejede beslutninger. Kort sagt: Vi har 100% styr på vores ’Project Management’ og har viljen til at løbe ekstra stærkt, når der er behov for det.

Test os!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kellpo A/S

Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted
Danmark
Kellpo A/S

Send til en kollega

0.094