23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service Line - arbejdstøjet med plads til bevægelse

Præsentabel serie arbejdstøj med strækbare detaljer omkring bevægelsesapparatet giver øget komfort ved ind og udstigning af firmabilen. Egnet til fagfolk på på farten.

Kentaur lancerer Service Line kollektionen, som er slidstærkt hverdagstøj i et gennemtænkt design. Serien har en gramvægt på kun 250g/m2 og ligger i den lette ende af arbejdstøjet, hvorfor den egner sig til folk i servicebranchen. Den er et let alternativ til det tunge arbejdstøj, uden at gå på kompromis med høj komfort, funktionelle detaljer og den frie bevægelighed.

Brugerne vil have plads til bevægelse
Service Line er udarbejdet i tæt samarbejde med brugerne, som igennem hele udviklingsfasen har haft indflydelse på det endelige design. Det har resulteret i en klassisk serie arbejdstøj med fokus på strækbare og åndbare metervarer i de mobile dele. De strækbare og ergonomiske detaljer giver øget komfort og er med til at lette trykket på leddene, da de strækbare materialer ikke strammer omkring bevægelsesapparatet. Studier fra Vidensråd for forebyggelse mener, at der er god belæg for at ergonomiske forbedringer er med til at forebygge sygdomme i muskler og led, men ikke må stå alene i forhold til den daglige motion. 

Den nye serie efterlever branchens specifikke behov i forhold til vask og pleje, samt garanterer tøjet en lang levetid og et præsentabelt udseende.

Serien består af en funktionsjakke, en kort- og langærmet skjorte, samt funktionsbukser til damer og herrer.

Er dine medarbejdere klædt rigtigt på?
Service Line handler om at være klædt på til opgaven og have direkte adgang til de hjælpemidler, der spiller en vigtig rolle. Arbejdstøjet er med til at gøre en vigtig forskel i hverdagen, da det ikke strammer ved ind og udstigning.

Læs mere på www.kentaur.com

Se vores kentaur katalog

Service Line kollektionen
Funktionsjakke
Kortærmet skjorte
Langærmet skjorte
Dame funktionsbuks
Herre funktionsbuks

Kentaur A/S
Blytækkervej 20
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13246742
P nummer: 1000528286

Send til en kollega

0.094