23948sdkhjf

Ved du, hvor vigtigt LYS er for dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Prevas’ kunde, LYS Technologies, har lanceret en Kickstarter-kampagne for verdens første brugervenlige wearable, der måler lyseksponering og med en dertilhørende app, kan holde styr på din døgnrytme for dig.

LYS Technologies, en ny London-baseret design- og teknologivirksomhed, har lanceret den første generation af deres nye lysmålings-wearable og tilhørende app, der bruger lyssensorer og algoritmer, som forlænger fotoreceptorerne i vores øjne, og giver brugerne værdifuld indsigt i og tips omkring deres lysvaner. Med brugbar feedback, real-time lysanalyse og oversigter, leder LYS wearable og app, brugerne til det rigtige lys på det rigtige tidspunkt på dagen. LYS wearable er en møntformet wearable, der er skabt i slankt skandinavisk design.

På kun 9 måneder har Prevas hjulpet LYS Technologies til at tage deres idé gennem rapid prototyping, brugertest og til produktion.

Find Kickstarter-kampagnen her.

Om Prevas
Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Virksomheden har mere end 600 ansatte. Besøg www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.128