23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-doors søger teknisk projektkonsulent

Har du teknisk indsigt, og brænder du for at levere unikke højkvalitetsløsninger? Har du et stort gåpåmod, lyst til at være med til at udvikle forretningen og være med på en spændende rejse?

DAN-doors A/S søger en teknisk projektkonsulent der forstår at sætte kunden i højsædet og arbejde sammen i et lille team i en dynamisk virksomhed. Kan du nikke genkendende til dette, så er det måske dig vi søger som teknisk projektkonsulent til DAN-doors A/S i Stilling.

Du vil referere direkte til vores salgschef og du kommer til at sidde med projekter og rådgivning af kunder pr. telefon og e-mail. Du vil skulle drive dine egne projekter og sørge for koordinering med de øvrige afdelinger omkring deadlines, produktionstider og tekniske løsninger. I afdelingen får du 4 dedikerede og engagerede kollegaer, der vægter sparring, kvalitet, kommunikation og service højt. Dette afspejles i en hverdag, hvor du får ansvaret for egne projekter fra A-Z samt rig mulighed for faglig sparring i en organisation, hvor information videregives i rette tid til rette vedkommende. Du vil således både eksternt og internt få en stor berøringsflade - og være et vigtigt bindeled i virksomheden - hvorfor det er vigtigt, at du kan kommunikere præcist og korrekt, både i skrift og tale, på engelsk og på dansk.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, så kan du klikke på nedenstående link. Vi håber at høre fra dig!

Klik her for at se jobopslaget!

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

Per Pedersen
Group Sales and Marketing Manager
+45 40902716 pp@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.063