23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Advances in hygienic design guidelines and Industrial best practice

Tirsdag den 28. november, 2017 formidles den nyeste viden om opnåelse god hygiejne i fødevareprocesanlæg, som sikres via fokus på alle faser fra udstyrsdesign over installation til drift.

Denne dag har fokus på, at være på forkant med udviklingen inden for hygiejnisk design viden og industriel best practice i forbindelse med installation og drift. Vi har samlet en række industri eksperter fra ind og udland, som via indlæg og interaktion med deltagerne vil skabe en unik ramme og en spændende dag om alt det nye som rører sig inden for hygiejnisk design. 

Symposiet er arrangeret i fællesskab mellem EHEDG Danmark, DTU Center for Hygiejnisk Design og DMN StaalNet. Uddag af program, se det fulde program på tilmeldingslinket

  • Processes, Materiales and Chemical Food Safety v/Jørn Smedsgaard, DTU Fødevareinstituttet
  • Hygienic Integration at Mondeléz v/ Dirk Nikoleiski, Mondeléz, Germany
  • Flexible food production with focus on microorganisms and allergens v/ Per Væggemose Nielsen, Chr. Hansen A/S

Tid:                             Tirsdag, den 28. november 2017, kl. 8.30 – 16.30

Sted:                           S01, Bygning 101 A, Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding:                 www.dmn-net.com, senest 23. november, 2017

Pris: Deltagelse koster 500 kr. for medlemmer af DMN StaalNet/Staalcentrum og EHEDG samt 1.000 kr. for alle andre (ved mere end tre deltagere fra samme virksomhed ydes 20% rabat på det samlede beløb). Ved afmelding senere 23. november opkræves det fulde beløb stadig væk.

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Send til en kollega

0.047