23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Savoury-trends i fokus

Procudan deltager i flavour-seminar med dsm-firmenich i Østrig.

Hvordan udvikler man savoury-smag, der følger tidens trends – og samtidig fungerer i praksis? 

Det er omdrejningspunktet i disse dage, hvor kundecheferne Carsten L. Christensen og Anastassia Krotova Kildevæld samt produktchef Mikael R. Lauritzen fra Procudan delatger i et tre dages seminar i Wien – sammen med Gitte Bæk fra dsm-firmenichs nordiske team. 

 

Programmet bød på: 

  • Smagssessioner og laboratoriebesøg 
  • Indsigt i markedstendenser 
  • Videndeling med specialister fra hele Europa 

 

Samarbejde giver bedre løsninger 

Procudan deltager som en del af det tætte samarbejde med dsm-firmenich – med fokus på at bringe ny viden om flavours og savoury direkte i spil hos kunderne. 

Læs mere om smagsstoffer / flavours på hjemmesiden eller kontakt os direkte. 

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|