23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad ikke overtryk ødelægge din ydeevne!

Overtryk i luftværktøjer fører til tidligere slitage og nedbrydning. Resultatet er dyre produk-tionsstop og spild af energi.

Pneumatiske værktøjer er dyre, men du kan spare energi, forhindrer trykluftspild og forlænge værktøjets levetid ved at tilføje en ToolReg direkte på dine blæsepistoler og andre pneumatiske værktøjer.

ToolReg®
ToolReg regulatoren er en uafhængig stempelregulator, der kan monteres på et hvilket som helst pneumatisk værktøj eller installeres i ethvert trykluftsystem.

Den leverer et konstant og nøjagtigt udløbstryk uanset indgangstrykket. Trykket er fabriksindstillet og kan ikke ændres. ToolReg forhindrer dynamisk tryk-spild, som opstår, når trykket og strømmen ved udløbet er unødigt højere end det, der er angivet af fabrikanten for at opnå den ønskede funktion. Dynamisk tryk-spild er ekstremt dyrt - et spild af energi, der kan findes i hele industrien.

Til pneumatiske værktøjer skal ToolReg monteres direkte på værktøjet for at sikre korrekt tryk, så det mulige trykfald i slanger, rør m.m. ikke påvirker trykket på selve værktøjet. Derudover lettes resttrykket i værktøjet, når det fjernes fra trykluftforsyningsslangen, hvilket forhindrer utilsigtet aktivering af værktøjet med katastrofale konsekvenser.

Hvor egner ToolReg sig bedst?

  • I situationer hvor der kræves små mængde trykluft, men trykket og strømmen skal reguleres stringent
  • Pneumatiske værktøjer
  • Møbel-, bygge- og præcisionsindustri
  • Rør- og trykluftsystemer
  • Trykluft anvendt til automatisering af aktivering
  • Kontrol, fodring eller transport
  • Pick & Place i automatiske monteringssystemer


Forindstillede regulatorer er en økonomisk vej til at opnå det ideelle tryk i værktøjet!

Se mere om ToolReg her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047