23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedsdelegation til Dubai og Abu Dhabi med Miljø- og Fødevareministeren i spidsen

Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen besøger De Forenede Arabiske Emirater fra 19. til 21. februar.

Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen besøger De Forenede Arabiske Emirater (FAE) fra 19. til 21. februar 2018. I den anledning har danske virksomheder inden for bærdygtighed og i særdeleshed retrofitting, waste management og vandteknologi mulighed for at tage del i en dansk delegation og pitche produkter og services direkte til nøglebeslutningstagere i landet.

FAE har i de senere år oplevet en økonomisk omstilling ved at reducere sin afhængighed af olieeksport, og har dermed skabt en blomstrende forretning inden for turisme og anlæggelse. De mange logistiske projekter, den stigende befolkning samt den betydningsfulde turisme har skabt et land i konstant udvikling og dermed en lang række af muligheder for dansk virksomheder og deres ekspertise. Med den danske Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen i spidsen får de danske virksomheder mulighed for at pitche deres produkter og/eller services direkte til nøglebeslutningstagere i FAE.

Delegationen finder sted fra d. 19. til d. 21. februar (under Gulfood-udstillingen i Dubai) og det koster 14900 DKK at være med. Du kan læse meget mere samt se det tentative program hér.

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

SBH
Sarah Bo Hansen
saboha@um.dk

Send til en kollega

0.063