23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Clearpoint® 3eco

En sikker filtrering af olier, aerosoler og støvpartikler i trykluftsystemer

Energiomkostningerne for et trykluftsystem er påvirket af trykfaldet i forbindelse med filtrering. For at opretholde det krævede driftstryk skal dette trykfald kompenseres med tilsvarende højere kompressor ydeevne. Konsekvensen er et større energiforbrug, hurtig slitage på kompressoren og dermed højere omkostninger.

Forbedret olieseparations ydeevne
CLEARPOINT® 3eco trykluftfilter serien gør det muligt at forbedre trykluftfiltreringen og øge aflejringshastigheden for olie-aerosoler med op til 10 gange. Differenstrykket kan samtidig reduceres med op til 50%, og energieffektiviteten kan derfor optimeres betydeligt.

Clearpoint modeller
CLEARPOINT® højtryksfiltre er tilgængelige i to versioner: til et driftstryk på op til 50 bar og til 100-500 bar. Opbygningen af filterhuset er i alle detaljer designet til at imødekomme de specielle udfordringer i højtrykssystemer og sikrer optimal separation.

Stempelkompressorer producerer uundgåeligt pulseringer i trykluftstrømmen. Det resulterer i vibrationer, der kan forårsage lækager i konventionelle filterhuse. CLEARPOINT filterhusene er forsynet med et specielt fastholdelsessystem for at sikre, at enheden forbliver lækagesikker. En vigtig sikkerhedsfunktion er filterhætten, som forhindrer utilsigtet åbning af huset. Hvis operatøren forsøger at åbne huset, når det stadig er under tryk, vil der høres et klart advarselssignal.

Sterile filtre
- løsningen til ren og hygiejnisk trykluft
Et stigende antal industrielle applikationer kræver brug af steril trykluft, selv under ekstreme forhold. Udover at opnå maksimal filtreringseffektivitet med hensyn til bakterier, vira og andre mikroorganismer, er et andet vigtigt aspekt i processen at sikre høje flowhastigheder ved lave differenstryk. De sterile filtre opfylder alle disse krav og er internationalt godkendt til at komme i indirekte kontakt med fødevarer i henhold til FDA CFR Titel 21 og EC / 1935/2004.

Specielt egnet til: Fødevareindustri, bryggerier, mejerier, kemisk industri, farmaceutisk industri

Et hus til to filtre
Sterile filtre skal regenereres med mættet damp med jævne mellemrum for at sikre, at de forbliver sterile. Vi tilbyder derfor dampfiltret som et svar på dette behov. Dampfilterelementerne er lavet af sintret rustfrit stål og bruger samme hus som de sterile filtre. Dampfiltre forlænger levetiden for de andre filtre, som de skal sterilisere. De sikrer, at urenheder, såsom partikler, støv fra ventiler og rust, er sikkert adskilt. Selv resistente bakterier, såsom Bacillus thermophilus, dræbes i det sterile filter ved en temperatur på 141 ° C.

1 μm dampfiltrene er også egnede til direkte kontakt med fødevarer, f.eks. ultra-høj temperatur behandling af mælk.

Vil du vide mere?
Kontakt os på 4656 4343 eller klik her og se læs mere om ClearPoint filtrene

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.062