23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC Pneumatik A/S får ny partner på Djursland.

Salgschef Henrik Bonde Jespersen (tv), SMC Pneumatik giver her Jørgen Kroer, direktør og de to serviceteknikere John Andersen og Kåre Jensen fra Kattegat Teknik det synlige bevis på, at de nu er certificeret SMC partnere.

Kattegat Teknik ApS og SMC Pneumatik A/S har indgået aftale om et fremtidigt samarbejde, og Kattegat Teknik ApS bliver dermed en del af det udbredte forhandler netværk som SMC Pneumatik A/S efterhånden har opbygget.

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig bl.a. med opbygning, vedligehold og reparation af alle typer af maskinanlæg, primært indenfor industri, marine samt mobile anlæg af enhver slags. En anden spidskompetence er afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr.

Valget af Kattegat Teknik ApS skal ses ud fra deres store ekspertise indenfor maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet. Dette – i kombination med det store varelager - udgør fundamentet i vores fælles One-Stop-Service for en lang række kundegrupper.

”Med deres ekspertise, og ikke mindst placeringen på Djursland, ser vi frem til et godt og langvarigt samarbejde” udtaler Salgschef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Pneumatik A/S. ”Vi ved, at hos Kattegat Teknik ApS der er kunden altid i centrum, og de vil yde den optimale service der gør, at kunderne nu kun behøver gå ét sted hen med deres opgave”.

Med det store produktprogram fra SMC Pneumatik A/S vil der nu være mulighed for sparring med kunderne omkring alle typer af opgaver. Kattegat Teknik ApS vil, inden for kort tid, få opbygget et betydeligt lager af SMC’s produkter, så tilgængeligheden også her bliver så stor for kunden, som overhovedet mulig Kattegat

Teknik ApS har netop gennemført et uddannelsesforløb hos SMC Pneumatik A/S, og kan nu kalde sig Certificeret Partner.

For yderlige information kontakt Jørgen Kroer fra Kattegat Teknik ApS, eller Henrik Bonde Jespersen fra SMC Pneumatik A/S.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.078