23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Food Diagnostics indgår samarbejde med eSmiley

Food Diagnostics har i samarbejde med eSmiley kombineret Skandinaviens bedste produkter til Hygiejnekontrol med Skandinaviens mest udbredte software til egenkontrol.


Det er nu muligt at finde skemaer og vejledninger til en række af Food Diagnostics’ produkter i eSmileys software. De tilgængelige produkter er blandt andre Hygicult, SystemSure Plus ATP-måler og SwabSure Listeria testen.

Det betyder at Food Diagnostics har et helt afsnit i eSmileys egenkontrol software. Herunder findes der tre dele: Rengøringskontrol, desinfektionskontrol og Listeria kontrol. Under disse dele er der lavet en kontroller, så det for brugeren er nemt at registrere alle deres målinger og eventuelle korrigerede handlinger.

I ATP-afsnittet tages der udgangspunkt i SystemSure Plus med nogle generelle grænseværdier, men det er også muligt at tilpasse dette afsnit med individuelle værdier, også til brug af EnSure Luminometer.

Alt dette vil betyde at det er nemmere og mere praktisk for kunden at registrere og samle alle målinger ét sted. Derudover er det også en stor fordel, at besøg fra tilsynsførende vil blive meget nemmere fordi alle data vil være tilgængelige i eSmiley.

Både eSmiley og Food Diagnostics er godkendte rådgivere af Fødevarestyrelsen.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.031