23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksperter i pakkelinjer og automation

MULTIVAC har udvidet produktporteføljen til også at omfatte "Better Processing". På Anuga FoodTec 2018 viser MULTIVAC for første gang fuldt integrerede portioneringssystemer i automatiske pakkelinjer.

Blandt messens highlights er en højkapacitets-pakkelinje til slicevarer, der kræver særlig lidt opstillingsplads sammenlignet med konventionelle pakkeløsninger på markedet. I MULTIVAC løsningen indgår den kompakte og fleksible R 245 dybtrækningsmaskine med horisontal loader, et loadingsystem til slicevarer, der er hygiejnisk og som håndterer produkterne skånsomt. Horisontal loader’en er et effektivt led i automatiske slicelinier, og den overfører effektivt de slicede portioner fra slicer til pakkemaskine. Ved indsættelse af horisontal loader’en skal der ikke “bygges bro” mellem slicer og pakkemaskine, hvilket betyder væsentlig mindre opstillingsplads til linien.  

Med R 145 dybtrækkeren præsenterer MULTIVAC en økonomisk og attraktiv løsning til produktion af små partier med formskæring. Et innovativt skuffesystem til form- og svejseværktøjer gør, at formatskift kan foretages væsentligt hurtigere end ved manuelt skift. BAS 20 formskæringsenheden i det nye design kan nu leveres til alle dybtrækningsmaskinerne i R 1xx serien, hvorved maskinen bliver endnu mere fleksibel, samtidig med at folieforbruget reduceres. Med den kompakte BAS 20 kan portionspakker med meget forskellige former pakkes effektivt, uanset om der producers i fleksibel eller stiv folie.

MULTIVAC udstiller endvidere en automatisk traysealerlinie med integreret portioneringsenhed fra TVI til pakning af slicede, ferske kødprodukter. T 800 traysealeren, som kan tilpasses individuelt, er særlig velegnet til produktion af MAP- og MultiFreshTM skinpakker i store partier. Der kan pakkes produkter med op til 20 mm protrusion, og pakken bevarer stadig et flot udseende. Det multifunktionelle og meget fleksible GMS 520 singlecut portioneringssystem fra TVI sikrer høj produktkvalitet, selv ved høj skære-, formnings- og placeringshastighed. Portioneringssystemet kan håndtere alle slags rødt kød og fjerkræ i enhver portionsstørrelse og konsistens, og slutproduktet er altid optimeret i forhold til vægt og spild. De færdige pakker etiketteres på et L 310 båndanlæg med 3D etikettering.

Udover T 800 vises en R 105 MF dybtrækningsmaskine til produktion af MultiFreshTM skinpakker. Denne maskine henvender sig også til mindre producenter af vakuum-skinpakning og den er allerede blevet positivt modtaget på markedet.  

MULTIVAC udstiller ligeledes et universelt GMS 1600 twincut og højkapacitets portioneringssystem fra TVI. Det yderst præcise portioneringssystem byder ikke kun på maksimal portioneringskvalitet og udbytte grundet den tredimensionelle formning, men også på meget stor fleksibilitet ved portionering af fersk og frossen kød i tern eller skiver i mange forskellige tykkelser. Det gælder både svinefilet, okseinderlår, en millimeter tynd carpaccioskive samt en 300 mm tyk sliced roastbeef.  Den to-sporede skærekanal sikrer høj kapacitet, ligesom der er mulighed for reloading under portioneringsprocessen.  

Med MULTIVAC centrifugalføder (MCF) til automatisk pakning af lige pølser i store serier, præsenterer MULTIVAC et ilæggesystem, der kan integreres i pakkelinjer, hvor op til 600 pølser kan separeres og ilægges pr. minut. Sammenlignet med manuel ilægning reduceres omkostningerne ved denne løsning med op til 60%. Centrifugalføderen er velegnet til både enkelt- og flerlags-pakker med forskelligt antal pølser.

Til posepakning af fødevarer viser MULTIVAC ikke blot mindre kammermaskiner men også en krympelinie bestående af en B 325 båndkammermaskine og en SE 320 krympetank. Kammermaskinen er velegnet til automatisk pakning af store partier af forædlede kødvarer og pølser, skinke, bacon, fersk kød eller ost og til produktion af modningspakker og transportemballage til cateringudskæringer. Kammeret er udstyret med to plug-in svejseskinner på hver 1000 mm for og bag, og der kan lægges i maskinen fra begge sider. På Anuga FoodTec vises maskinen med MULTIVAC's SE 320 krympetank med en kapacitet på 360 liter. Løsningen med lille opstillingsplans er prisgunstig og betjeningsvenlig.

Præsentationen af den nye X-line maskingeneration af dybtrækningsmaskiner får specielt fokus. Som følge af smidig digitalisering, omfattende sensorsystem og kobling til MULTIVAC Cloud, skaber X-line en ny dimension, når det drejer sig om pakkesikkerhed, kvalitet, performance og en fremtidssikret løsning. HMI 3 Multi-Touch brugerfladen har høj opløsning og betjeningslogikken er den samme som i dagens mobile enheder. Den fuldstændigt nye generation af værktøjer, X-tools, har en lang række designinnovationer, sensorsystem og aktiveringsfeatures, som sikrer de laveste driftsomkostninger på området.

MULTIVAC Marking & Inspection er også til stede med rådgivning om inspektions- og etiketteringsløsninger.

I et telt på messeområdet kører TVI live demonstrationer. Efter aftale på messestanden kan besøgende overvære et liveshow med GMS 520 og GMS 1600 portioneringsenhederne.  Et yderligere highlight er en lille fuldautomatisk linie bestående af en GMS 520 singlecut portioneringsenhed, et fuldautomatisk AIR 520 flexloading system fra TVI og en T 600 traysealer med MAP-pakning af slicevarer.   

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.046