23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokuser på din kerneforretning - Outsource din elektroniske samhandel

Hvis du udveksler ordrer, fakturaer og andre dokumenter med kunder og leverandører, kan TrueCommerce hjælpe med at gøre denne dokumentudveksling elektronisk og dermed mere effektiv.

TrueCommerce hjælpe med at gøre din dokumentudveksling elektronisk og dermed mere effektiv.. Vi sørger for al opsætning og drift samt yder support, så du kan fokusere på din forretning..

TrueCommerce har en dyb forståelse for den elektroniske samhandel inden for flere forskellige forretningssegmenter, og vi kan dokumentere en lang række succesfulde samarbejdsrelationer med kunder i blandt andet detail-, logistik-, fødevare- og byggebranchen.

Vi forstår, hvilke udfordringer der kan være for de leverandører, som ønsker at handle elektronisk med deres kunder, og for de større organisationer som ønsker at samle alle deres leverandører på en enkelt EDI-platform, som er integreret med deres back office-systemer.

TrueCommerces Managed EDI giver virksomheder ro til at fokusere på deres forretning, vel vidende at TrueCommerce håndterer al overvågning og drift.

Læs alle detaljer i vores datasheet om Managed EDI Service, eller kontakt os, hvis du ønsker en uddybende dialog.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.093