23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC slicerlinie på Anuga FoodTec 2018

Blandt de udstillede highlights på MULTIVACs stand er en slicerlinie til automatisk skiveskæring og pakning af ost, skinke m.m. Sammenlignet med konventionelle slicerløsninger på markedet adskiller denne sig ved markant mindre opstillingsplads.

MULTIVAC løsningen består af en SL 800 slicer, en R 245 dybtrækningsmaskine, en horisontal loader samt et kompakt L 330 båndetiketteringsanlæg. Der er indsat en H 130 håndteringsrobot til at lægge pakkerne i kartoner.

SL 800 sliceren er udstyret med fuldautomatisk, central ilægning og kan producere med en skærehastighed på op til 800 snit/min. Produkterne tilføres i en styret og komprimeringsfri proces vha. servodrevet produkttilførsel. Portioneringssystemet kan håndtere stort set alle portioneringsopgaver fra præcis placering af skiverne – taglagt og i lige eller forskudte stabler – til taglægning af papirtynde skiver og foldning af individuelle skiver. Det hæve-/sænkbare, servodrevne portioneringssystem kan håndtere op til 80 mm stabler, høje taglagte portioner og store bulkpakker.

Horisontal loader‘en kan transportere en bred vifte af slicede portioner fra sliceren til pakkemaskinen. Med dette hygiejniske loadingsystem, som er meget skånsomt ved produktet, er det ikke nødvendigt at “bygge bro” mellem slicer og pakkemaskine, hvilket betyder at længden på linien reduceres betydeligt. R 245 dybtrækningsmaskinen er kendetegnet ved høj effektivitet, og ved lige så effektiv udnyttelse af pakkematerialer og energi, og sidst men ikke mindst optager den kun lille opstillingsplads. MULTIVACs skuffesystem til simpelt værktøjsskift samt de hængslede sidepaneler og hurtigskiftesystem til folie betyder, at denne maskine hurtigt kan omstilles til en lang række pakkeformater.

L 330 båndetikettering anvendes til etikettering af slicevarer. Den er udført i klasse IP 69K og lever dermed op til hygiejnekravene hos fødevareforædlingsvirksomhederne. Pakkerne føres frem med fortandede sidestyr, således at de er nemt tilgængelige for visionkontrol.

Linien er udstyret med en H 130 robot til ilægning af pakkerne i kartoner.  Denne kompakte model har en meget fleksibel 4-akset kinematikløsning, der er velegnet til en bred vifte af applikationer og sikrer at ilægningsmønstrene kan ændres uden konvertering af hardwaren.

De perfekt koordinerede liniekomponenter styres meget nemt og med stor sikkerhed vha. pakkemaskinens åbne IPC-styring og brugervenlige HMI 2.0.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031