23948sdkhjf

Ny administrerende direktør til Endress+Hauser A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Endress+Hauser A/S

Jens Fuglsang overtager styringen af den danske virksomhed i den schweiziske familieejede organisation, og erstatter dermed Felix Langkjær.

Den øverste lederposition i Endress+Hauser Danmark er blevet fundet i egne rækker. Med virkning fra 1. januar 2018 overtager Jens Fuglsang som administrerende direktør. Han erstatter Felix Langkjær, som forlader virksomheden efter 10 år, for at søge nye udfordringer hos vores samarbejdspartner Rockwell Automation.

Den fremtidige administrerende direktør, Jens Fuglsang, begyndte sin karriere hos Endress+Hauser i 2003 som salgsingeniør. I 2007 flyttede han til hovedkontoret i en international rolle, som European Industry Manager for olie og gas. Han blev senere Global Industry Manager for olie og gas og siden starten af ​​2017 har han også været koncernens chef for Corporate Marketing, Global Industry Management.

Jens Fuglsang har ud over omfattende international erfaring, også en dybdegående forståelse af Endress+Hauser’s produktportefølje og organisation. Frem for alt er han en velrenommeret kollega og en god leder -  to evner, der vil være til god gavn i den nye rolle. Den 47-årige leder er gift og far til to sønner.

Den nye administrerende direktør vil være med til at drive virksomheden imod en endnu større kundefokus, med nye og innovative produkter, det kan være med til at lette kundernes hverdag samt sikre dem en større konkurrenceevne gennem forbedrede processer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Endress+Hauser A/S

Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Danmark
Endress+Hauser A/S

Send til en kollega

0.078