23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Beskyt jeres mejeriprodukter

Selv stabile mejeriprodukter kan pludselig udvikle skimmel eller gær. Små ændringer i salt, emballage eller transportforhold er nok – og konsekvensen er reklamationer og spild.

Beskyttelseskulturer giver et ekstra lag sikkerhed uden at ændre smag, tekstur eller proces.

De er oplagte i mejeriprodukter såsom:

  • Syrnede produkter såsom yoghurt.
  • Friskoste såsom flødeost og hytteost.
  • Modnede oste med overfladeudvikling.
  • Skiveskåret og revet ost med lang holdbarhed.

 

Hvornår giver det mening?

Der er flere scenarier, hvor det giver mening at tage en beskyttelseskultur i brug – særligt hvis:

  1. I ser udfordringer med skimmel eller gær i jeres produkt uden en entydig forklaring.
  2. I ønsker længere holdbarhed uden at ændre på produkt eller emballage.
  3. I udvikler nye produkter, hvor mikrobiologisk stabilitet skal tænkes ind fra start.

Vi samarbejder med Lallemand Speciality Cultures og IGEA Cultures, og tilbyder veldokumenterede kulturer, der virker i praksis – som fx LALCULT Protect MC1™ fra Lallemand Speciality Cultures, der fordoblede holdbarheden for et mejeriprodukt, som skulle eksporteres - uden at ændre produktet.

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kultur til jeres produkt og applikation. 

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|instance-web01