23948sdkhjf

Rustfri filtre fra Classic Filters

| Medlemsnyhed | Indrykket af PG Flowteknik Scandinavia ApS

PG Flowteknik levere rustfri filtre fra Classic Filters

Classic Filters har et kæmpe standard program inden for rustfri filterhuse, der opfylder de fleste behov. Hvis huset ikke er i standard programmet, kan det bygges fra bunden på kort tid. Udover standardfilterhuse i rustfri tilbydes også specialfremstillede filterhuse i plastik. Traditionelt leverer Classic filters til instrument markedet og analyse prøveudtagningsystemer, men filtrene anvendes i høj grad også et stort udvalg af andre industrier og applikationer

316L rustfrit stål
Konstrueret 100% af 316L rustfrit stål, er alle lagerførte filterhuse fri for svejsninger og overholder dermed NACE MR-01-75. Hvert filterhus har et serienummer, der giver sporbarhed af materialet, tilbage til værket. Materialecertifikater til EN 10204-3.1 kan leveres med filterhuset.

Eksotiske materialer
Classic Filters kan også levere filterhuse i eksotiske materialer. Filterhuse kan produceres b.la. Titanium, Hastelloy, Monel og Inconel .

Højt tryk
Med porte fra 1/8 "til 1" NPT og trykgrader fra 7 til 700 bar fås, kan vores filterhuse bruges i en lang række miljøer og applikationer. Skal du bruge et filterhus op til 1300 bar er dette også muligt inden for kort tid.

CE-mærkning.
Alle vores filterhuse opfylder kravene i direktivet om trykbærende udstyr (97/23 / EF) 

PG Flowteknik.
Kontaktakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring filtre. Classic filters har et kæmpe standard program til hurtig levering men fabrikken er meget flexibel og dermed kan de lave mange specialfremstillede løsninger på kort tid. Tlf. 73841230 eller info@pgflowteknik.dk

Se mere på  pgflowteknik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.065